top of page

FAQ

SHIPPING & DELIVERY

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του, σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση. Η επιχείρηση συνεργάζεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της επιχείρησης, οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την έναρξη της.

 

100% SECURE ORDERING 

Το αντίτιμο κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμοζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης www.queenhatgr.com είναι τιμές λιανικής στο νόμισμα του ευρώ. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής αν αυτό επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής, για το ύψος των οποίων μπορούν να ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους στη σχετική ενότητα του www.queenhatgr.com «τρόποι και έξοδα αποστολής».

 

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της Ιστοσελίδας μας www.queenhatgr.com η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Με online πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (master card, visa, visa electron, maestro) μέσω του Viva Wallet.

  2. Με αντικαταβολή, με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας.

 

To www.queenhatgr.com αναλαμβάνει παραγγελίες για προσωποποιημένα δώρα και ειδικές custom made παραγγελίες μετά από συνεννόηση και επικοινωνία με τον πελάτη. Στις παραγγελίες αυτές απαιτείται προεξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική και χρεωστική κάρτα. Σε περίπτωση ακύρωσης μιας ειδικής παραγγελίας ή παραγγελίας προσωποποιημένου προϊόντος τα χρήματα δεν επιστρέφονται. Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων που προέρχονται από τέτοιες παραγγελίες, παρά μόνο σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ελάττωμα και πραγματοποιείται αντικατάσταση. Παραγγελία ενός προσωποιημένου δώρου ή μιας custom made παραγγελίας υπολογίζεται από την στιγμή που επιβεβαιωθεί η πληρωμή της

 

3. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με e-mail του αποδεικτικού κατάθεσης.

 

Τρόποι Πληρωμής & Ασφάλεια Συναλλαγών

VIVA WALLET

Εξοφλείτε την παραγγελία σας με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, Electron Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover, American Express) στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας.

Για την διασφάλιση της συναλλαγής και την απόλυτη εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται από την Viva Wallet (Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ), ένα Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Κατά την πληρωμή με Κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva Wallet όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Μετά την επιτυχημένη συναλλαγή επιστρέφετε στο Queenhatgr.com, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Η ιστοσελίδα μας δέχεται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners. Για τη διασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται ανά περίπτωση μέσα από τα ασφαλή συστήματα της Viva Wallet και του Paypal, το οποίο χρησιμοποιούν διεθνή τραπεζικά πρότυπα ασφαλείας και προστασίας συναλλαγών.

 

Ο πελάτης μόλις ολοκληρώσει την καταχώρηση της παραγγελίας, μεταφέρεται αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet. Σε αυτή τη σελίδα πρέπει να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV2/CVC2, ονοματεπώνυμο κατόχου κάρτας). Η επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας του πελάτη από τα τραπεζικά ιδρύματα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, δηλαδή την αποπληρωμή των προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies που αναφέρονται στην σελίδα Όροι και Προϋποθέσεις και Cookie Policy της ιστοσελίδας μας.

 

PRIVACY POLICY

Κατά την εγγραφή των Επισκεπτών στο www.queenhatgr.com ως Πελάτες θα ζητηθεί να δηλώσουν προσωπικά δεδομένα (όπως: όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.), προκειμένου να ενεργοποιηθούν διάφορες υπηρεσίες (newsletters, διαγωνισμοί, forums, blogs, κλπ.) ώστε να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται από το www.queenhatgr.com

Η www.queenhatgr.com σέβεται απόλυτα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των Πελατών τα οποία καταχωρούνται στο www.queenhatgr.com και διασφαλίζει ότι η λειτουργία του συνάδει με τις διατάξεις του ν. 2472/1997, του ν.3471/2006 και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, όπως ισχύουν. Σε κάθε περίπτωση η www.queenhatgr.com δηλώνει ότι η συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων των Πελατών γίνεται σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, με την ρητή συναίνεση των Πελατών η οποία δίδεται στην www.queenhatgr.com με την αποδοχή των παρόντων Όρων και αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της λειτουργίας του www.queenhatgr.com και την παροχή των επιμέρους υπηρεσιών που παρέχονται από αυτό, όπως αναφέρεται και στην Πολιτική Απορρήτου.

bottom of page