top of page
Όροι και Προϋποθέσεις
Γενικοί όροι χρήσης
 
Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα www.queenhatgr ανήκει στην ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «Βελούδω Δημητρακοπούλου» και εδρεύει στην Αθήνα, Ναούσης 9α, ΑΦΜ 059402474 ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων (καλούμενη για λόγους συντομίας «Εταιρεία» ή «Gift Stories»).
Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στο λιανικό ηλεκτρονικό εμπόριο χειροποίητων ειδών, χρηστικών ή διακοσμητικών, κατασκευασμένων από κάθε είδους υλικό.
Οι παρόντες όροι αποτελούν τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες η Εταιρεία παρέχει στους Πελάτες ή και στους απλούς Επισκέπτες, τις υπηρεσίες της μέσω του Ηλεκτρονικού της Καταστήματος «Gift Stories».
Το συνολικό περιεχόμενο/υλικό της Ιστοσελίδας www.giftstories.gr, συμπεριλαμβανομένων του λογότυπου, των κειμένων, των γραφικών, του κώδικα, εικονιδίων, φωτογραφιών, λογισμικού, προϊόντων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο αποκλειστικής πνευματικής ιδιοκτησίας του www.giftstories.gr, το οποίο προστατεύεται και διέπεται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς (Κοινοτικούς) και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και διατίθεται στους επισκέπτες / χρήστες μόνο για αυστηρά προσωπική χρήση.
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η πρόσβαση, η περιήγηση και η χρήση του ιστοτόπου www.giftstories.gr καθώς και η χρήση των υπηρεσιών και παροχών που διατίθενται μέσω αυτού συνεπάγεται τη συμφωνία σας ως προς τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται ακολούθως  (οι οποίοι συνολικά καλούνται «Συμφωνητικό»). Οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες τυχόν συμπεριληφθούν στο www.giftstories.gr θα υπόκεινται στο Συμφωνητικό εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο.
Η Εταιρεία, εφόσον το θεωρεί αναγκαίο, διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ενημερώνοντας σχετικά τους Πελάτες και Επισκέπτες μέσω του www.giftstories.gr. Οι Πελάτες και Επισκέπτες καλούνται να ελέγχουν για ενδεχόμενες τροποποιήσεις των όρων χρήσης και εφόσον εξακολουθούν την περιήγηση/χρήση των υπηρεσιών και παροχών που διατίθενται, αποδέχονται χωρίς ένσταση τους τροποποιημένους όρους και παραχωρούν τη συμφωνία, συναίνεση, συγκατάθεση και έγκρισή τους. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από την επίσκεψη – χρήση του www.giftstories.gr.
Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του www.giftstories.gr και η συμμετοχή σε οποιαδήποτε υπηρεσία (π.χ. κείμενα στο blog, προβολή προϊόντων, δημιουργία λογαριασμού, αγορά προϊόντων κλπ), επιτρέπεται αποκλειστικά σε πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος (18ο) της ηλικίας τους με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
Κάθε Πελάτης και Επισκέπτης δηλώνει και εγγυάται ρητώς ότι κατά τη χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από το www.giftstories.gr θα παρέχει ακριβείς, πλήρεις, αληθείς, και έγκυρες πληροφορίες για τον ίδιο, ότι διαθέτει τις απαιτούμενες νόμιμες προϋποθέσεις και την απαραίτητη ικανότητα ώστε να αντιληφθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που εμπεριέχονται στο παρόν. Συμφωνεί επιπλέον να διατηρεί και να ενημερώνει τα στοιχεία που του έχουν ζητηθεί ώστε να είναι πάντοτε ακριβή, αληθή, έγκυρα, και πλήρη. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οιαδήποτε χρήση των υπηρεσιών από Πελάτες και Επισκέπτες που δεν πληρούν τα ως άνω.
Ο κάθε Επισκέπτης δύναται να δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό ώστε να κάνει οποιαδήποτε αγορά από www.giftstories.gr. Δημιουργώντας προσωπικό λογαριασμό ο Επισκέπτης δύναται να αποθηκεύσει προσωπικά στοιχεία καθώς και διευθύνσεις αποστολής έτσι ώστε να μην χρειάζεται η επανάληψη της καταχώρησης των στοιχείων για κάθε επόμενη παραγγελία ενώ στον εγγεγραμμένο Πελάτη παρέχεται η δυνατότητα της χρήσης του Καλαθιού Αγορών.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Κατά την εγγραφή των Επισκεπτών στο www.giftstories.gr ως Πελάτες θα ζητηθεί να δηλώσουν προσωπικά δεδομένα (όπως: όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.), προκειμένου να ενεργοποιηθούν διάφορες υπηρεσίες (newsletters, διαγωνισμοί, forums, blogs, κλπ.) ώστε να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται από το www.giftstories.gr
Η www.giftstories.gr σέβεται απόλυτα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των Πελατών τα οποία καταχωρούνται στο www.giftstories.gr και διασφαλίζει ότι η λειτουργία του συνάδει με τις διατάξεις του ν. 2472/1997, του ν.3471/2006 και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, όπως ισχύουν. Σε κάθε περίπτωση η www.giftstories.gr δηλώνει ότι η συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων των Πελατών γίνεται σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, με την ρητή συναίνεση των Πελατών η οποία δίδεται στην www.giftstories.gr με την αποδοχή των παρόντων Όρων και αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της λειτουργίας του www.giftstories.gr και την παροχή των επιμέρους υπηρεσιών που παρέχονται από αυτό, όπως αναφέρεται και στην Πολιτική Απορρήτου.
Περιγραφή Προϊόντων
Η επιχείρηση μας προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβής, πλήρης και λεπτομερής η απεικόνιση και η περιγραφή των ουσιωδών χαρακτηριστικών των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση μέσω της Ιστοσελίδας της. Ωστόσο, δεν εγγυάται για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης που μπορεί να εμφανιστούν στη Ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν σας καλύπτει η αναγραφόμενη περιγραφή ενός προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από την εμφάνισή της στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης www.giftstories.gr.
Τιμολόγηση-Τρόποι Πληρωμής
Το αντίτιμο κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης www.giftstories.gr είναι τιμές λιανικής στο νόμισμα του ευρώ. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής αν αυτό επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής, για το ύψος των οποίων μπορούν να ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους στη σχετική ενότητα του www.giftstories.gr «τρόποι και έξοδα αποστολής».
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της Ιστοσελίδας μας www.giftstories.gr, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
  1. Με online πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (master card, visa, visa electron, maestro) μέσω του Viva Wallet
  2. Με αντικαταβολή, με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας.
To www.giftstories.gr αναλαμβάνει παραγγελίες για προσωποποιημένα δώρα και ειδικές custom made παραγγελίες μετά από συνεννόηση και επικοινωνία με τον πελάτη. Στις παραγγελίες αυτές απαιτείται προεξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική και χρεωστική κάρτα. Σε περίπτωση ακύρωσης μιας ειδικής παραγγελίας ή παραγγελίας προσωποποιημένου προϊόντος τα χρήματα δεν επιστρέφοντα. Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων που προέρχονται από τέτοιες παραγγελίες, παρά μόνο σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ελάττωμα και πραγματοποιείται αντικατάσταση. Παραγγελία ενός προσωποιημένου δώρου ή μιας custom made παραγγελίας υπολογίζεται από την στιγμή που επιβεβαιωθεί η πληρωμή της
3. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κι αποστολή με e-mail του αποδεικτικού κατάθεσης.
Αποστολή Προϊόντων
Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του, σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση. Η επιχείρηση συνεργάζεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της επιχείρησης, οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την έναρξη της.
Επιστροφές και Αλλαγές Προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να κάνετε αλλαγή προϊόντος με προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή επιστροφή προϊόντος αναιτιολογήτως και αζημίως εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την μέρα παραλαβής τους και μπορείτε να μας ειδοποιήσετε εγγράφως με email στο eshop@giftstories.gr με το αίτημα σας.
  1. Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος ή αποστολής ελλαττωματικού προϊόντος, η οποία οφείλεται στην επιχείρηση, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να περιλαμβάνεται το αρχικό του περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την επιχείρηση. Εαν επιθυμείτε η επιχείρηση μπορεί να προχωρήσει στην αλλαγή και αντικατάσταση του προϊόντος με δικά της έξοδα εάν βέβαια υπάρχει σε στοκ, εναλλακτικά σας επιστρέφεται το αντίτιμο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για αίτημα επιστροφής των χρημάτων, τα χρήματα θα επιστρέφονται με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης που θα γνωστοποιεί ο πελάτης στην επιχείρηση και η επιστροφή τους θα πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από τη μέρα παραλαβής του προϊόντος από την επιχείρηση μας και γνωστοποίησης του λογαριασμού τραπέζης από τον πελάτη.
  2. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν και να αγοράσετε κάτι άλλο, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας η αλλαγή σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την επιθυμία σας να αλλάξατε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το κατάστημα τηλεφωνικά και να μας ειδοποιήσετε εγγράφως με email στο eshop@giftstories.gr. Σας αποστέλλουμε έγγραφη έγκριση αλλαγής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού πρώτα παραλάβουμε και ελέγξουμε την κατάσταση των προϊόντων. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία τους να είναι κλειστή και σωστά πακεταρισμένη ώστε να μην καταστραφούν κατά την επιστροφή, να περιλαμβάνετε το αρχικό περιεχόμενο και αντίγραφο του παραστατικού αγοράς μαζί με το δελτίο αποστολής. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.
  3. Για αίτημα επιστροφής των χρημάτων, τα χρήματα θα επιστρέφονται με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης που θα γνωστοποιεί ο πελάτης στην επιχείρηση και η επιστροφή τους θα πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από τη μέρα παραλαβής του προϊόντος από την επιχείρηση μας και γνωστοποίησης του λογαριασμού τραπέζης από τον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη και το ποσό που θα επιστραφεί αναφέρεται στην λιανική τιμή των προϊόντων που αγοράστηκαν μέσω της Ιστοσελίδας της επιχείρησης μας www.giftstories.gr ή τηλεφωνικά σύμφωνα με το παραστατικό αγοράς.
Δηλώσεις Αποποίησης και Περιορισμού ευθύνης Διαδικτύου
Η επιχείρηση μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, ώστε να περιλαμβάνει στην Ιστοσελίδα της www.giftstories.gr όσο το δυνατό πιο ακριβείς, σαφείς και αξιόπιστες πληροφορίες, καθώς και να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων.
Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία
Οι ανωτέρω «Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης» του www.giftstories.gr καθώς και η χρήση αυτής της Ιστοσελίδας διέπονται και συμπληρώνονται από τις ισχύουσες διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς συνθήκες, που έχουν εφαρμογή στις συμφωνίες που γίνονται και εκτελούνται στην Ελλάδα. Ερμηνεύονται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.
Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Η επιχείρηση www.giftstories.gr διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει οποιονδήποτε ή το σύνολο των παραπάνω «Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης», ενημερώνοντας το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Οποιαδήποτε τροποποίηση έχει ισχύ με την απλή δημοσίευσή τους στο Διαδικτυακό Τόπο της επιχείρησης www.giftstories.gr και οι χρήστες θα θεωρείται ότι έχουν ειδοποιηθεί και ότι δεσμεύονται από τις αλλαγές από τη στιγμή που αυτές θα εμφανισθούν στην Ιστοσελίδα αυτή.

Γενικοί όροι χρήσης
 

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα www.queenhatgr.com ανήκει στην ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «Βελούδω Δημητρακοπούλου» και εδρεύει στην Αθήνα, Ναούσης 9α, ΑΦΜ 059402474 ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων (καλούμενη για λόγους συντομίας «Εταιρεία» ή «QueenHatgr»).

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στο λιανικό ηλεκτρονικό εμπόριο  και στην χονδρική πώληση  ζωγραφισμένων προ"ιόντων 

Οι παρόντες όροι αποτελούν τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες η Εταιρεία παρέχει στους Πελάτες ή και στους απλούς Επισκέπτες, τις υπηρεσίες της μέσω του Ηλεκτρονικού της Καταστήματος «QueenHatgr».

Το συνολικό περιεχόμενο/υλικό της Ιστοσελίδας www.queenhatgr.com, συμπεριλαμβανομένων του λογότυπου, των κειμένων, των γραφικών, του κώδικα, εικονιδίων, φωτογραφιών, λογισμικού, προϊόντων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο αποκλειστικής πνευματικής ιδιοκτησίας του www.queenhatgr.com, το οποίο προστατεύεται και διέπεται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς (Κοινοτικούς) και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και διατίθεται στους επισκέπτες / χρήστες μόνο για αυστηρά προσωπική χρήση.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η πρόσβαση, η περιήγηση και η χρήση του ιστοτόπου www.queenhatgr.com καθώς και η χρήση των υπηρεσιών και παροχών που διατίθενται μέσω αυτού συνεπάγεται τη συμφωνία σας ως προς τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται ακολούθως  (οι οποίοι συνολικά καλούνται «Συμφωνητικό»). Οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες τυχόν συμπεριληφθούν στο www.queenhatgr.com θα υπόκεινται στο Συμφωνητικό εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο.

Η Εταιρεία, εφόσον το θεωρεί αναγκαίο, διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ενημερώνοντας σχετικά τους Πελάτες και Επισκέπτες μέσω του www.queenhatgr.com. Οι Πελάτες και Επισκέπτες καλούνται να ελέγχουν για ενδεχόμενες τροποποιήσεις των όρων χρήσης και εφόσον εξακολουθούν την περιήγηση/χρήση των υπηρεσιών και παροχών που διατίθενται, αποδέχονται χωρίς ένσταση τους τροποποιημένους όρους και παραχωρούν τη συμφωνία, συναίνεση, συγκατάθεση και έγκρισή τους. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από την επίσκεψη – χρήση του www.queenhatgr.com.

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του www.queenhatgr.com και η συμμετοχή σε οποιαδήποτε υπηρεσία (π.χ. κείμενα στο blog, προβολή προϊόντων, δημιουργία λογαριασμού, αγορά προϊόντων κλπ), επιτρέπεται αποκλειστικά σε πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος (18ο) της ηλικίας τους με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

Κάθε Πελάτης και Επισκέπτης δηλώνει και εγγυάται ρητώς ότι κατά τη χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από το www.queenhatgr.com θα παρέχει ακριβείς, πλήρεις, αληθείς, και έγκυρες πληροφορίες για τον ίδιο, ότι διαθέτει τις απαιτούμενες νόμιμες προϋποθέσεις και την απαραίτητη ικανότητα ώστε να αντιληφθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που εμπεριέχονται στο παρόν. Συμφωνεί επιπλέον να διατηρεί και να ενημερώνει τα στοιχεία που του έχουν ζητηθεί ώστε να είναι πάντοτε ακριβή, αληθή, έγκυρα, και πλήρη. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οιαδήποτε χρήση των υπηρεσιών από Πελάτες και Επισκέπτες που δεν πληρούν τα ως άνω.

Ο κάθε Επισκέπτης δύναται να δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό ώστε να κάνει οποιαδήποτε αγορά από www.queenhatgr.com. Δημιουργώντας προσωπικό λογαριασμό ο Επισκέπτης δύναται να αποθηκεύσει προσωπικά στοιχεία καθώς και διευθύνσεις αποστολής έτσι ώστε να μην χρειάζεται η επανάληψη της καταχώρησης των στοιχείων για κάθε επόμενη παραγγελία ενώ στον εγγεγραμμένο Πελάτη παρέχεται η δυνατότητα της χρήσης του Καλαθιού Αγορών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Κατά την εγγραφή των Επισκεπτών στο www.queenhatgr.com ως Πελάτες θα ζητηθεί να δηλώσουν προσωπικά δεδομένα (όπως: όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.), προκειμένου να ενεργοποιηθούν διάφορες υπηρεσίες (newsletters, διαγωνισμοί, forums, blogs, κλπ.) ώστε να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται από το www.queenhatgr.com

Η www.queenhatgr.com σέβεται απόλυτα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των Πελατών τα οποία καταχωρούνται στο www.queenhatgr.com και διασφαλίζει ότι η λειτουργία του συνάδει με τις διατάξεις του ν. 2472/1997, του ν.3471/2006 και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, όπως ισχύουν. Σε κάθε περίπτωση η www.queenhatgr.com δηλώνει ότι η συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων των Πελατών γίνεται σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, με την ρητή συναίνεση των Πελατών η οποία δίδεται στην www.queenhatgr.com με την αποδοχή των παρόντων Όρων και αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της λειτουργίας του www.queenhatgr.com και την παροχή των επιμέρους υπηρεσιών που παρέχονται από αυτό, όπως αναφέρεται και στην Πολιτική Απορρήτου.

Περιγραφή Προϊόντων
Η επιχείρηση μας προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβής, πλήρης και λεπτομερής η απεικόνιση και η περιγραφή των ουσιωδών χαρακτηριστικών των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση μέσω της Ιστοσελίδας της. Ωστόσο, δεν εγγυάται για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης που μπορεί να εμφανιστούν στη Ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν σας καλύπτει η αναγραφόμενη περιγραφή ενός προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από την εμφάνισή της στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης www.queenhatgr.com.

Τιμολόγηση-Τρόποι Πληρωμής
Το αντίτιμο κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης www.queenhatgr.com είναι τιμές λιανικής στο νόμισμα του ευρώ. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής αν αυτό επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής, για το ύψος των οποίων μπορούν να ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους στη σχετική ενότητα του www.queenhatgr.com «τρόποι και έξοδα αποστολής».

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της Ιστοσελίδας μαςwww.queenhatgr.com, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Με online πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (master card, visa, visa electron, maestro) μέσω του Viva Wallet. Με αντικαταβολή, με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας.
To www.queenhatgr.com αναλαμβάνει παραγγελίες για προσωποποιημένα δώρα και ειδικές custom made παραγγελίες μετά από συνεννόηση και επικοινωνία με τον πελάτη. Στις παραγγελίες αυτές απαιτείται προεξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική και χρεωστική κάρτα. Σε περίπτωση ακύρωσης μιας ειδικής παραγγελίας ή παραγγελίας προσωποποιημένου προϊόντος τα χρήματα δεν επιστρέφοντα. Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων που προέρχονται από τέτοιες παραγγελίες, παρά μόνο σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ελάττωμα και πραγματοποιείται αντικατάσταση. Παραγγελία ενός προσωποιημένου δώρου ή μιας custom made παραγγελίας υπολογίζεται από την στιγμή που επιβεβαιωθεί η πληρωμή της

3. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κι αποστολή με e-mail του αποδεικτικού κατάθεσης.

Αποστολή Προϊόντων
Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του, σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση. Η επιχείρηση συνεργάζεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της επιχείρησης, οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την έναρξη της.

Επιστροφές και Αλλαγές Προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να κάνετε αλλαγή προϊόντος με προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή επιστροφή προϊόντος αναιτιολογήτως και αζημίως εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την μέρα παραλαβής τους και μπορείτε να μας ειδοποιήσετε εγγράφως με email στο queenhatgr@gmail.com με το αίτημα σας.

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος ή αποστολής ελλαττωματικού προϊόντος, η οποία οφείλεται στην επιχείρηση, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να περιλαμβάνεται το αρχικό του περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την επιχείρηση. Εαν επιθυμείτε η επιχείρηση μπορεί να προχωρήσει στην αλλαγή και αντικατάσταση του προϊόντος με δικά της έξοδα εάν βέβαια υπάρχει σε στοκ, εναλλακτικά σας επιστρέφεται το αντίτιμο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για αίτημα επιστροφής των χρημάτων, τα χρήματα θα επιστρέφονται με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης που θα γνωστοποιεί ο πελάτης στην επιχείρηση και η επιστροφή τους θα πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από τη μέρα παραλαβής του προϊόντος από την επιχείρηση μας και γνωστοποίησης του λογαριασμού τραπέζης από τον πελάτη.
Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν και να αγοράσετε κάτι άλλο, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας η αλλαγή σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την επιθυμία σας να αλλάξατε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το κατάστημα τηλεφωνικά και να μας ειδοποιήσετε εγγράφως με email στο queenhatgr@gmail.com. Σας αποστέλλουμε έγγραφη έγκριση αλλαγής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού πρώτα παραλάβουμε και ελέγξουμε την κατάσταση των προϊόντων. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία τους να είναι κλειστή και σωστά πακεταρισμένη ώστε να μην καταστραφούν κατά την επιστροφή, να περιλαμβάνετε το αρχικό περιεχόμενο και αντίγραφο του παραστατικού αγοράς μαζί με το δελτίο αποστολής. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.
Για αίτημα επιστροφής των χρημάτων, τα χρήματα θα επιστρέφονται με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης που θα γνωστοποιεί ο πελάτης στην επιχείρηση και η επιστροφή τους θα πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από τη μέρα παραλαβής του προϊόντος από την επιχείρηση μας και γνωστοποίησης του λογαριασμού τραπέζης από τον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη και το ποσό που θα επιστραφεί αναφέρεται στην λιανική τιμή των προϊόντων που αγοράστηκαν μέσω της Ιστοσελίδας της επιχείρησης μας www.queenhatgr.com ή τηλεφωνικά σύμφωνα με το παραστατικό αγοράς.
Δηλώσεις Αποποίησης και Περιορισμού ευθύνης Διαδικτύου
Η επιχείρηση μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, ώστε να περιλαμβάνει στην Ιστοσελίδα της www.queenhatgr.com όσο το δυνατό πιο ακριβείς, σαφείς και αξιόπιστες πληροφορίες, καθώς και να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων.

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία
Οι ανωτέρω «Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης» του www.queenhatgr.com καθώς και η χρήση αυτής της Ιστοσελίδας διέπονται και συμπληρώνονται από τις ισχύουσες διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς συνθήκες, που έχουν εφαρμογή στις συμφωνίες που γίνονται και εκτελούνται στην Ελλάδα. Ερμηνεύονται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Η επιχείρηση www.queenhatgr.com διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει οποιονδήποτε ή το σύνολο των παραπάνω «Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης», ενημερώνοντας το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Οποιαδήποτε τροποποίηση έχει ισχύ με την απλή δημοσίευσή τους στο Διαδικτυακό Τόπο της επιχείρησης www.queenhatgr.com και οι χρήστες θα θεωρείται ότι έχουν ειδοποιηθεί και ότι δεσμεύονται από τις αλλαγές από τη στιγμή που αυτές θα εμφανισθούν στην Ιστοσελίδα αυτή.

bottom of page